23 August 2007

Sahabat Gelapku

Tersengih-sengih. Kira-kira ala posing mautlah tu. Dari kiri Kak Eka Fahara, Kak Rose Harissa dan hujung sekali Kak Lynn Dayana (hehehe kakak-kakak jangan mare). Sekali jumpa memang gamat...itu belum Kak Lily Haslina, Lily Suriani, Aleeya Aneesa dan Umi Azrini masuk korum. Mungkin juga kalau tambah Dhiya Zafira tak tahu nak jadi apa....
Seronok bertemu kalian...

8 comments:

Anonymous said...

Ina.. mana no tepon ko? kata ada dalam ni? ko sms kat aku ek 012-3233080. - liza

lily & laila said...

ini aje cara aku nak jumpa ko.misteri betul

Anonymous said...

muehehhe.... aku pon rasa misteri sangat le kita ni.. rumah tak jauh mana baik kat kg atau pon kat KL nih.. tapi nama nak jumpa payah giler.... alam cyber je la nampaknya ruang perantaraan kita. Bukan tak rindu.. bukan tak sudi... tapi kalau dirancang pasti tak menjadi.. kena ad-hoc lalu kat Seri Putra... serbu je rumah nko nanti.. heheh.... - liza

lily & laila said...

ko nak sebu-serbu macam polis plak...silakan kecil tapak tangan, tanah sekangkang kera aku nantikan...rumah kecik aje, boleh main pondok2, insyaAllah tak roboh

Anonymous said...

hehehee.... ko tak kan tak tau salah satu career idaman time sekolah dulu kan ke POLIS... muahahah.... tak de langsung dalam kepala nak involve bidang IT.... actually ni pon dah rasa bosan.. nak tukar bidang... tp nampak cam tak de peluang je... bila mintak je.. tak dapat.. mintak je tak dapat.... dah tertulis kot rezeki aku kat sini... :)- Liza

lily & laila said...

harus bersyukur....kurang2 masih bernafas di bumi ALLAH. Ada anak comel, laki hemsem, makbapak penyayang...apa lagi ko nak??? kalau berani ko jawab...

Anonymous said...

Ish... bukan maksud nak kata tak bersyukur, anugerah tuhan dahlebih dr cukup...... cuma sesekali terasa bosan dengan kerja seharian.. teringin nak carik kelainan.... :) kadangkala kita perlu membuat perubahan utk maju ke depan.. tak gitu laila..? ;) - Liza

laila kamilia said...

aku faham...saje buat2 tak faham...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...