27 November 2008

Inspirasiku!

Tada! Acer Aspire One Netbook akhirnya sampai juga di depan mata. Abang kata kalau tak boleh juga siap manuskrip barang 3, 4 tak tahulah.... Hehehe abang ingat senang ke nak menulis sebuah buku yang tebalnya hampir 500 mukasurat?



Apapun lepas ni harapnya episod malas-malas nak menulis, berebut-rebut PC ngan Hardy yang sibuk dengan Age of Empire III dan Hakimy yang sudah pandai berjinak-jinak dengan You Tube... akan berakhir!



Tapi ada sedikit masalah nak guna Netbook ni... Tengokla keypad dia.... Huruf Y kat bawah dan tanda @ tu tak ada, nak kena tekan Atl Gr dan Q. Lepas tu banyak pulak huruf-huruf tulisan Jerman...

Alah...nak cari alasan lagilah tu! Terima kasih abang... Seperti kata saya pada Kak Eka, "Mana lagi nak cari laki baik cam ni".... Hahahaha...

4 comments:

Anonymous said...

Na.. mana peginya SONY VAIO yg kiut miut dulu tu???? - liza

laila kamilia said...

ada...masih di sisiku...hehehe dia baru dapat adikla tu...yang kiut miut jugak...

Anonymous said...

wah.. wah.. wah...
aku yg keje IT nih pon dok godek 1 komputer jer... ko ader 2 dah di sisi menemani... harus keluar byk novel lagik nih.. hehehe... neway, moga ko success slalu... -liza

laila kamilia said...

terima kasih....cabaran tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...