01 November 2008

Saat Kau Hadir (soft launch) by Laila Kamilia

Ucapan ini dirakam istimewa dari Berlin, Jerman untuk Soft Launch Saat Kau Hadir di Pizza Hut Maju Junction, 1 November 2008. Untuk tatapan semua.

5 comments:

JUNAIDIX said...

Salam,
ooh.. kat berlin ruper nyer.. biler la dapat nak pegi german jugak nih.. hehe.. btw, thanks sebab jemput kitaorang time soft-lauch novel tuh.. hehe..

rgds,
junaidix
www.junaidix.net

laila kamilia said...

hai junaidix
terima kasih sebab sudi datang...

laila kamilia said...

junaidix,
kalau nak datang sini jangan lupa contact saya... hehehe nanti saya bawa jalan2... salam untuk isterinya yang comel tu

Mohamad Saat Sukami said...

Tahniah kerana penghasilan novel Saat Kau Hadir. Saya baru beli novel tu & tak habis baca lagi. Asalnya saya beli sebab nama saya ada kat situ (hehe), punyalah besar! Tapi bila dah baca, waaa.. syahdu jugak.

Anyway, saya tak tau nak komen secara ilmiah sebab penulisan kreatif ni bukan mudah untuk dibuat. Saya sendiri hanya mampu menulis untuk non-fiction sahaja.

Akhir kata kepada Laila Kamila, teruskan usaha dan hasilkan sebanyak-banyaknya novel yang lebih mantap lagi.

Saat

laila kamilia said...

Saat: terima kasih banyak kerana sudi membeli novel tu...tersenyum saya baca komen Saat...

terima kasih dan saya akan berusaha lagi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...