21 January 2009

Kena Tagged....hehehe...lagi...

1. Do you think you are hot? Tak, saya jenis yang low profile....darah sejuk hahhaa....

2. Upload your favourite picture of you.

3. Why do you like that picture? Gambar ni dirakam masa kami ke London baru-baru ni. Sebab kami bosan tak boleh ke mana-mana disebabkan hari Krismas (semua kenderaan awam di London tidak berfungsi). Jadi kami hanya jalan-jalan di sekitar rumah teman kami di sekitar Canary Wharf. Jalan lengang dan boleh kata, kita boleh baring kat tengah jalan raya. Untuk mengambil gambar ini (di belakangnya mencatat harga saham seluruh dunia), kami semua kena panjat tembok tu. Orang yang lalu-lalang pakat senyum tengok aksi kami anak-beranak...Lucu mengenangkan usaha yang agak keras terpaksa diambil semata-mata untuk gambar itu. Tapi rasanya kalau hari lain di mana orang ramai lalu di situ, taubat kami tak bergambar atas tembok tu.

4. When was the last time you ate pizza?Pizza Dundun...Pizza Turki masa saya demam tak lalu nak masak baru-baru ini....


5. The last song you listened to?Lama dah tak dengar lagu Malaysia atau Indonesia yang terkini. Yang selalu saya dok pusing sampai Hardy cakap "Mama, tak ada lagu lain ke?" ialah lagu Kau Bukan Untukku nyanyian Rossa. Itupun konon-konon nak dapat mood menulis, tapi sudahnya dengar lagu aje lebih....


6. What are you doing right now besides this?Tak ada apa...



7. What name would you prefer besides this?Kerja merepak.



Kena tag lima orang? 1- Kak Eka Fahara (saya tahu dia dah jawab dah tag) 2-Lynn Dayana (dia belum jawab tapi dia pasti akan jawab juga...jadi jawab serentaklah ye) 3-Kak Norzailina Nordin (dia tengah sibuk siapkan novel agaknya) 4- Dhiya Zafira (yang masih dalam mood cuti-cuti Malaysia) dan 5- Wan Marfuza (yang sibuk dengan kelas di musim-musim awal sekolah).


8. Who is no. 1?Jiran dan kakak yang sangat memahami. Kalau ada masa, saya mesti bertandang ke rumah dia...hehehe...kebiasaan cerita kami benda mengarut saja tapi ia melegakan... tak gitu kak?
9. No. 3 is having relationship with?Suami dialah...hehehe
10. Say something about no. 5 Seorang adik dan teman satu kepala...Kadang-kadang jadi gila sebab melayan karenah dia...
11. How about no. 4? Teman tempat berkongsi cerita dan cereka...
12. Who is no. 2? Seseorang yang sangat dekat di hati....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...