24 August 2010

Anger Management

Bersempena dengan ketibaan bulan Ramadhan Al-Mubarak yang mulia ini,  sebuah bengkel yang ditaja khas untuk  memperkukuhkan keperibadian Muslim. Marilah bersama-sama belajar cara bagaimana untuk mengawal kemarahan, mentadbir emosi dan menangani tekanan dengan bijak, melalui teknik2 psikologi yang efektif. 

Butiran Program:

Tajuk                      : "Anger Management"
Tarikh                     : 24hb Ogos 2010 
Tempat                   : Hotel Palace of The Golden Horses  www.palaceofthegoldenhorses.com.my 
Masa                      : 9.00 Pagi - 4 Petang
Yuran Kursus          : RM 50.00
Bahasa Penghantar Sepanjang Program: Bahasa Melayu & Bahasa Inggeris
Penyertaan Adalah Terbuka Untuk Semua Termasuk Yang Bukan Beragama Islam

Pakej Termasuk:
1. Kit Seminar (Beg, Tag Nama, Pen, Pensil, Writing Book, Nota-nota/Buku-buku)
2. Sijil Penyertaan
3. Yuran Kursus & Penceramah

Semoga program yang ditaja khas ini dapat sama-sama kita manfaatkan untuk menjadikan kita insan yang diberkati.

Untuk sebarang pertanyaan, sila rujuk lampiran yang dikepilkan atau hubungi: 03-21169635, 0126627528 atau email kepada postmaster@law-professors.com

Selamat Berpuasa... :)

08 August 2010

Kek Lapis Sarawak Cantik dan Biskut Raya Rangup

Belumpun Ramadhan, tapi Laila dah sibuk dengan kuih raya. Haha! Teman-teman terdekat nampak saya sibuk benar nak menyambut raya tahun ni. Haha! Ada yang tertanya-tanya kenapa saya terlebih teruja tahun ni berbanding tahun-tahun sebelumnya, sampaikan siap menjual kuih raya lagi, tak pernah-pernah sebelum ni! Hahaha! 

Sebenarnya saya pun terasa, raya tahun ni saya yang lebih teruja dari anak-anak. Agaknya sebab tahun lepas tak berapa terasa nak raya kan, sebab sensorang aje. Jadi tahun ni teruja lebihla. Hehe! Alhamdulillah puasa yang 23 hari tu sudah selamat saya tunaikan. Kini saya sedang menghitung menunggu Ramadhan datang lagi bagi tahun ini.

Disebabkan saya sudah jumpa dengan tokeh kek lapis yang sedap dan cantik, biskut rangup dan kerepek serta kacang best jadi saya ingin berkongsi dengan orang lain juga. Jadi kalau sesiapa hendak menempah kek lapis ke, biskut ke, kacang ke atau kerepek, boleh terus email saya di alamat lailakamilia@yahoo.com. Maklumat lengkap tentang kuih-muih itu tertera di bawah gambar ya. Hari Raya pastinya lebih bermakna dengan kehadiran kuih-muih yang lazat dan cantik kan?



Kek lapis sarawak : 1 roll RM25 @ 1 kg RM 53
kalau kek Cheese, mocha dan coklat cheese
1 roll RM30 @ 1 kg RM 63
saiznya 6X6" tinggi 2.5"
Tempahan sehingga seminggu sebelum raya

biskut raya dari Kedah: Almond London, Nestum Choc., Cheese dan Cinderella
Arabian Nestle, Snow White, Fine Nut dan Cornflakes rangup semuanya berharga RM23 sekotak (50-52 biji)

Selamat menjamu mata!

Menatap Sayang Sepenuh Hati dari Eka Fahara



Hana tak puas hati kalau Mama seorang baca novel acik Eka. Hehheeh...Jadi apa kata, anda juga dapatkan novel ke lima dari Eka Fahara ini..

SAYANG SEPENUH HATI

SINOPSISI :
KALAULAH Aira tahu lidah Fauzien tidak ber - tulang, dia tidak rela bertukar cincin dan bergelar tunang saat berangkat ke New Zealand. Kesetiaannya tidak dihargai bila Fauzien beralih kasih pada Izzi, teman baiknya sendiri. Memutuskan tali pertunangan adalah keputusan muktamad yang diambil agar dirinya tidak dibelenggu sakit hati dan benci. Dalam merawat luka di hati, Aira berkenalan dengan Adin. Perkenalan singkat itu tidak bermakna buatnya. Namun tidak bagi Adin. Dia gila bayang pada gadis berkulit mulus itu. Puas dia cuba memikat tetapi Aira ibarat me r pati makan di tangan. Jinak, tetapi lari bila ingin dipegang.

Laksa Kedah ala New Zealand membuatkan kasih Aira pada Adin mula berputik. Dia mula belajar bercinta lagi. Akhirnya, termeterailah hubungan suci yang didambakan. Namun kemunculan tiba-tiba Suri yang mengaku dia isteri Adin membuatkan jiwa Aira separuh mati. Andai itu kenyataan yang tersurat, Aira tega membawa diri. Dia akur walaupun hidup ini sesekali berlaku kebetulan. Hanya suratan takdir melengkapi sebuah kehidupan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...