06 May 2014

KEPUTUSAN PERADUAN SHARE & WIN by AISYAHSCARF @PWTC


PERADUAN SHARE & WIN by AISYAHSCARF 
Ini adalah peraduan terbaharu yang diumumkan oleh Aisyahscarf bersempena kelahiran novel Cinta Top Secret di sepanjang Pesta Buku Antarabangsa KL bermula Khamis, 24/4/14 sehingga Ahad, 4/5/14 berlangsung. Para pembeli novel Cinta Top Secret yang berada di PWTC boleh berkongsi gambar bersama novel tersebut dan tag Laila Kamilia di FB/Instagram/Twitter. Pemenang kreatif akan menerima baucer dari Aisyahscarf. Untuk melihat koleksi terkini hijab dan tunaikan baucer ini daripada Aisyahscarf boleh layari www.aisyahscarf.com atau FB : Aisyahscarf. Terima kasih Aisyahscarf!

TADA! Inilah para pemenang yang bakal memenangi baucer Aisyahscarf. Terima kasih menyokong dan memeriahkan kehadiran C1NT4 TOP SECRET di PWTC!1- Umi Bahirah Sazali
2- Cik Shue Jaafar
3- Zaidalifah Aisheteru
4-Alam Maya

SEKALUNG TAHNIAH! Kepada yang belum berjaya (saya gunakan istilah belum sebab lepas ni ada peraduan lain pula), teruskan menyokong Laila Kamilia kerana ada banyak lagi kejutan-kejutan yang masih di peringkat TOP SECRET dan hanya akan diumumkan dari masa ke semasa. Terima kasih atas sokongan anda kepada Laila Kamilia dan terus mengikuti Laila Kamilia di FB/Instagram/Twitter : Laila Kamilia.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...