30 September 2014

Hadiah Peraduan Mudah Novel C1NT4 TOP SECRET


Seperti sebelumnya, setiap kali ada novel baru, saya akan menganjurkan peraduan. Hadiah kali ini lebih personalised dan lebih kewanitaan kan? Hehe. Sebab yang masuk peraduan ni kebanyakannya wanita. Seingat saya hanya ada seorang lelaki yang masuk peraduan saya sepanjang saya menganjurkan peraduan novel. Kalau gambar dalam poster tak berapa nak besar dan jelas, ini saya tunjukkan gambar hadiah dengan lebih jelas ya.







10 Syarat peraduan MUDAH :

1- Mestilah kena beli dan baca novelnya. Dah baca baru boleh menghayati kisah perisikan ni kan?

2- Buat review atau kongsi pengalaman anda membaca novel ni. Kalau nak tengok contoh-contoh pembaca lain yang pernah review atau kongsi pengalaman mereka dengan Laila Kamilia, lebih kurang macam tulah anda kena buat. Boleh tengok di Fanpage Laila Kamilia dalam Album Gambar : Review/Pengalaman Pembaca. Review atau pengalaman itu mesti tidak kurang daripada 50 patah perkataan ye. Jangan lupa klik LIKE kat Fanpage Laila Kamilia.

3- Ambil gambar novel tersebut mengikut kreativiti anda. Tak kisahlah macam mana rupanya, sama ada kulit novel atau gambar bab-bab di dalam novel atau gambar anda memegang novel tersebut janji ada gambar.

4-Bila dah ada review atau pengalaman nak dikongsi tu, masuk ke FB/Instagram anda dan mulalah SHARE review/pengalaman tersebut bersama gambar novel C1NT4 TOP SECRET tersebut. Jangan lupa #cintatopsecret #lailakamilia #alaf21. Mudah ajekan?

5- Seorang peserta boleh menghantar seberapa banyak penyertaan tetapi tidak boleh menghantar gambar/review/pengalaman yang sama.

6-Tarikh akhir peraduan adalah tepat tengah malam 30 Nov. 2014. Bermakna penyertaan yang diterima pada 1 Dis. 2014 tidak akan diterima. 

7- Laila Kamilia akan mengumumkan pemenang pada 20 Dis. 2014.

8-Keputusan pengadil adalah muktamad.

9- Hadiah tidak boleh ditukar kepada wang tunai.

10- Hadiah akan diposkan kepada pemenang selepas 20 Dis. 2014.

BONUS BUAT PEMBACA YANG PERNAH BERKONGSI KISAH C1NT4 TOP SECRET
Kepada pembaca yang pernah berkongsi review/pengalaman membaca novel ni dengan Laila Kamilia, anda secara automatik layak menyertai peraduan ini dengan syarat anda SHARE semula dengan #cintatopsecret #lailakamilia #alaf21 dan mematuhi 10 syarat mudah tadi. Bolehkan? Hanya SHARE semula dan #.




Jadi, tunggu apa lagi? Jangan menunggu kerana anda mungkin terlupa dan tarikh tutupnya tamat. Hantar sekarang. Laila Kamilia menunggu review/pengalaman anda dengan C1NT4 TOP SECRET.

ps- Laila Kamilia amat berterima kasih jika anda dapat berkongsi peraduan ini di FB/Instagram/Twitter anda. Pastilah ada hadiah istimewa untuk perkongsian terbanyak! Hanya tag Laila Kamilia untuk makluman saya. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...