01 May 2015

BULETIN LAILA KAMILIA MEI 2015

Berabuknya blog saya! Sampai batuk-batuk. Maafla ye, saya sedikit sibuk dan ada masalah dengan internet di rumah. Alhamdulillah hari ni baru diberi kelapangan mengemaskini blog yang bersawang. Dalam penyepian itu beberapa perkara yang saya nak umumkan untuk anda semua.
- Drama inspirasi novel CINTA PANDANG KE-2 kembali bersiaran di TV9
- Drama inspirasi novel CINTA PANDANG KE-2 telah disenaraikan dalam pencalonan akhir Drama Festival Kuala Lumpur 2015 (boleh lihat foto-foto saya di malam final di fanpage Laila Kamilia.
-Anugerah Novelis Prolifik Alaf21 sempena Pesta Buku Antarabangsa KL 2015

1.5.15- Save the date. Ulangtahun ke -15

Saya bercadang hendak ke tempat lain tetapi si dia mencadangkan tempat ini. Cameron Highlands. Sebaik mendengar namanya terus saya setuju tanpa membantah! 15 tahun dulu, di sinilah kami berbulan madu buat kali pertamanya. Sebabnya inilah destinasi paling dekat dengan Teluk Intan. Awal-awal lagi abang dah bersedia dengan rancangannya; nak jejak semula tempat-tempat yang kami pergi dalam gambar 15 tahun lepas. Dia siap bawa semua gambar kami ambil 15 tahun lepas! Dan paling best kami siap bandingkan gambar dulu dan sekarang sambil ketawa-ketawa mengenangkannya.

\
Destinasi pertama tentulah kebun teh Boh

Di tangga ni kami ambil gambar. Dulu hotel lain sekarang dah di bawah pengurusan hotel lain. Dulu kami tidur di sini murah je sekarang semalam saja dah cecah RM500 jadi kami ambil gambar sajalah hehehe

Tugas saya kali ini adalah mendapatkan pakej honeymoon. Wah! Dah google beberapa tempat, rasanya inilah pakej honeymoon terbaik. Hotel dah atur semua, jadi kita layan saja. Nanti saya cuba buat entri tentang pakej ni ye, insyaaALLAH hehe...(rasanya lama dah saya cakap nak review hotel ni masa first time post gambar kat IG).

 Bunga mawar di mana-mana! Hahaha... rasa macam cite Hindustan plak.

saja bertudung pelik malam tu untuk nampak berbeza. huhu beza sangat kan!

hadiah di atas meja adalah daripada hotel kecuali satu je bukan. best kan hotel ni? hehehe ps-kek dia sedap tau!

Terima kasih untuk kasih sayang selama 15 tahun ni. Saya bukan isteri sempurna, masih banyak ruang untuk memperbaiki diri. Namun saya mendoakan agar kita berdua sama-sama kembali kepada ALLAH dengan rasa bahagia sampai ke Jannah, insyaaALLAH. Semoga bertemu 15 tahun lagi yang mendatang!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...